Si të arrihet drejtësia dhe pajtimi në një shoqëri të pasluftës si Kosova? Sa kontribuojnë Dhomat e Specializuar të Kosovës në pajtim? Për Sporazoom flasin Ivan Gjuriq, Drejtori i Programit të Nismës Rinore për të Drejtat e Njeriut në Beograd dhe Kushtrim Koliqi, Drejtor Ekzekutiv i OJQ Integra nga Prishtina.

Sporazoom mund të shikohet në: TV Mir, TV Hertz, TV Kim, TV Puls dhe TV Mitrovica të Mërkurën, më 16 qershor nga ora 21:00 ose në faqen e Sporazoom në Facebook ose YouTube.

Teaser 1:

Teaser 2:

Full video:

TV report:

 

Pin It on Pinterest

Share This