Tema kryesore e episodit të ri Sporazoom (do transmetohet të Mërkurën, 10 Qershor) do të jetë mundësia e vazhdimit të dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, pas krijimit të Qeverisë së re dhe heqjes së masave të reciprocitetit të vendosura për Serbinë.

Mysafirët e Shfaqjes ishin Stefan Surli Ag dhe Agon Maliqi, politologë nga Beogradi dhe Prishtina, të cilët analizuan rrethanat kombëtare dhe ndërkombëtare që ndikojnë në vazhdimin e mundshëm të negociatave dhe rolin e të dërguarve specialë të Bashkimit Evropian dhe Sh.B.A. – Miroslav Lajčák dhe Richard Grenell.

Sporazoom do të transmetohet të Mërkurën, 10 Qershor në 21:00, në stacionet televizive në vijim: Mir, KiM, Herc, Puls dhe Mitrovica.

Pin It on Pinterest

Share This