Në emisionin e ri Sporazoom, do të flasim për situatën politike në Kosovë pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare, me një theks të veçantë për pjesëmarrjen e komuniteteve jo-shumicë. Do të analizojmë se çfarë ndryshimesh sjell në marrëdhëniet Prishtinë-Beograd fituesi i zgjedhjeve Albin Kurti nëse arrin të formojë qeverinë e tij të re. Në emision do të marrin pjesë kryetari i Qendrës për Politikë të Jashtme në Beograd, Dragan Gjukanoviq, redaktori i portalit “Demokracia” në Prishtinë, Ardian Arifaj dhe kryeredaktori i Radio “Gorazhdevac”, Darko Dimitrijeviq.

Sporazoom do të mund ta ndiqni të mërkurën, më 3 mars me fillim nga ora 21:00 në kanalet e TV Mir, TV Kim, TV Herc dhe TV Puls, si dhe në faqen në Facebook të Sporazoom.

Teaser 1:

Teaser 2:

Full video:

TV report:

Pin It on Pinterest

Share This