Krimi i organizuar dhe korrupsioni paraqesin një kërcënim të madh për siguri në Kosovë, por gjithashtu një pengesë për liberalizimin e vizave dhe avancimin drejt integrimit evropian. Ku qëndron lufta kundër krimit të organizuar midis premtimeve parazgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje dhe mundësive reale të institucioneve kosovare?

Në emisionin e ri të Sporazoom marrin pjesë: drejtoresha e BIRN në Kosovë Jeta Xharra, redaktorja e portalit Kossev Tatjana Llazareviq dhe drejtori i Newsmax Adria TV në Serbi, Sllobodan Georgiev. Sporazoom do të mund ta ndiqni të mërkurën, më 31 mars me fillim nga ora 21:00 në kanalet e TV Mir, TV Herc, TV Kim dhe TV Puls, si dhe në faqen në Facebook të Sporazoom.

Teaser 1:

Teaser 2:

Full episode:

TV report:

Pin It on Pinterest

Share This