Episodi i ri i emisionit Sporazoom trajton perspektivën e qendrave politike perëndimore mbi krizën aktuale të autoriteteve ekzekutive në Kosovë, e cila po zhvillohet në kohën e pandemisë COVID-19. Për më tepër, mundësitë për vazhdimin e dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit pas heqjes së taksave për importin e lëndëve të para nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina, pasi Miroslav Lajçak mori postin e Përfaqësuesit Special të BE për Ballkanin Perëndimor, do të eksplorohen gjithashtu.

Mysafirët specialë të Shfaqjes ishin Bodo Webber nga Këshilli i Politikës për Demokratizimin e Berlinit, korrespondentja e Radio Televizionit të Serbisë nga Brukseli Dušan Gajić dhe Profesori i Studimeve të Evropës Juglindore në Universitetin e Graz Florian Bieber.

Episodi i ri Sporazoom do të transmetohet të Mërkurën, 15 Prill në 21:00, në stacionet e mëposhtme televizive: Mir, KiM, Herc, Puls, Mitrovica, si dhe në profilin në Facebook të emisionit Sporazoom TV.

Teaser:

VIDEO:

 

Pin It on Pinterest

Share This