Pasi që importi i mallrave nga Serbia në Kosovë pa taksa dhe tregtia u rivendosën gradualisht, lind pyetja nëse dhe si do të zhvillohet vazhdimi i dialogut të ndërprerë midis Prishtinës dhe Beogradit. Çfarë formati do të përdoret nëse vazhdimi i dialogut bëhet? Si do të ndikojnë zgjedhjet parlamentare në Serbi të planifikuara për 21 qershor dhe ato të mundshmet në procesin e normalizimit?

Mysafirët e emisionit ishin: Milan Antonijević, Drejtori Ekzekutiv i Shoqërisë së Hapur Serbe, Lulzim Peci, Drejtor i Institutit KIPRED dhe Goran Avramović, Redaktor në RTV KiM nga Çagllavica. Episodi i ri Sporazoom do të transmetohet të Mërkurën, 20 maj në 21:00, në stacionet televizive në vijim: Mir, KiM, Herc, Puls, Mitrovica, si dhe në profilin në Facebook të spektaklit të Sporazoom TV.

Teaser:

VIDEO:

TV report:

Pin It on Pinterest

Share This