Ne Marrëveshjen e fundit në sezonin e dytë u fol se si dukej Kosova në vitin 2017 dhe çfarë na pret në vitin e ri 2018. Mysafirë ishin këshilltari i Presidentit të Kosovës, Blerim Shala, dhe analisti politik nga Beogradi, Dushan Janjiq.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9533rcUwP0

 

Pin It on Pinterest

Share This