Cilat janë kriteret dhe procedurat e kërkuara në procesin e verifikimit të diplomave të fituara në Universitetin e Mitrovicës së Veriut, ishin disa nga temat e përfshira në 5 qershor gjatë seancës informative, e cila u drejtua nga Aleksandar Arsić (ECMI Kosova). Me këtë rast, të pranishmit u informuan për arritjet dhe rezultatet e fundit në lidhje me procesin e verifikimit të diplomave, si një proces që vazhdon për disa vjet.

Energjia Qytetare e Energjisë dhe ECMI Kosova kanë vepruar në përputhje me masat e nxjerra nga institucionet përkatëse në lidhje me parandalimin e virusit Corona.

Pin It on Pinterest

Share This