Kush është Albin Kurti? Si ka menaxhuar dikush të arrijë në pozicionin e një Kryeministri, por ka filluar karrierën e tij si një drejtues i protestave të studentëve? Cfarë risi do të ofrojë ai në marrëdhëniet me Beogradin dhe midis bashkësive në Kosovë? Mysafirë të emisionit të ri televiziv Sporazoom ishin: analisti politik nga Prishtina Ramush Tahiri, kolegu i tij nga Gjilani Ljubomir Stanojković, dhe drejtori i TV ‘Mir’ Nenad Radosavljević.

PROMO:

Tizer:

VIDEO:

 

Pin It on Pinterest

Share This