Në episodin special të SpoarZoom janë analizuar tre çështje më të rëndësishme brenda procesit të normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës në vitin 2019. Me pak fjalë, asgjë e re nuk ndodhi. Ishte një vit i ngërçit të dialogut, pengesave në zbatimin e marrëveshjes(ve) dhe shkëmbimi i retorikës së rëndë nga të dy palët.

VIDEO:

Pin It on Pinterest

Share This