Luftimi i pandemisë së virusit Corona përsëri  ka hapur rrugën drejt marrjes në pyetje parimet demokratike të shoqërinë sonë. Cilat janë kufijtë e demokracisë? Cili ishte qëllimi kur futja e masës kufizuese jo vetëm që është bërë arsyeja e mbrojtjes së shëndetit publik, por edhe formë e caktuar e shkeljes së të drejtave dhe lirive themelore të njeriut.

Të ftuarit e Shfaqjes ishin Boban Stojanović, politolog nga Beogradi, Taulant Hoxha, drejtor ekzekutiv i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile  dhe Miodrag Marinković, drejtor programi i OJQ Aktiv.

Episodi i ri do të shfaqet këtë të mërkurë në ora 21!

Teaser:

VIDEO:

TV prilog:

 

Pin It on Pinterest

Share This