Episodi i ri i emisionit Sporazoom i cili transmetohet këtë të mërkurë, merret me rënien e Qeverisë së drejtuar nga Albin Kurti që ndodhi gjatë pandemisë së virusit Corona. Shfaqja pati nikoqirë Rada Trajković, Presidentin e Lëvizjes Evropiane për Serbët, Augustin Palokaj, Korrespodent të Koha Ditore së Prishtinës, lisën e Zagreb Jutarnji Zagrebit dhe Dušan Janjić, Themeluesi i Forumit për Marrëdhënie Etnike.

SporaZoom do të transmetohet të Mërkurën, 1 Prill në 21:00, në stacionet televizive vijuese: Mir, KiM, Herc, Puls, Mitrovica, si dhe në Facebook.

Teaser is available on the following link:

VIDEO:

 

Pin It on Pinterest

Share This