Në emisionin e ri të Sporazumit (Marrëveshjes), në intervistë me korrespondentin e Kohës Ditore dhe Jutarnji list nga Zagrebi, Augustin Palokaj, diskutuam për mundësitë e arritjes së një marrëveshje gjithëpërfshirëse midis Prishtinës dhe Beogradit në dritën e zgjedhjeve të fundit evropiane. A ka ndonjë ndryshim midis qasjes amerikane dhe evropiane në zgjidhjen e “nyjës së Kosovës”, a ka gjasa Kosova të bëhet anëtare e Interpolit këtë herë dhe kush do të jetë “Mogerini e re”, janë disa nga pyetjet e emisionit Sporazum.

Pin It on Pinterest

Share This