MSC: PASOJAT E PADUKSHME TË COVID-19

MSC: PASOJAT E PADUKSHME TË COVID-19

Që nga shpërthimi i pandemisë së COVID-19, kryesisht është folur për pasojat në shëndetin fizik të njerëzve, përderisa më pak është diskutuar për ndikimi në shëndetin mendor, rritjen e shkallës së dhunës në familje dhe ndikimin tek fëmijët me vështirësi në zhvillim....

Pin It on Pinterest