EMPIRIKA: ANKESË NË LIDHJE ME INCIDENTET E FUNDIT

EMPIRIKA: ANKESË NË LIDHJE ME INCIDENTET E FUNDIT

Platforma për avokim Empirika, në dritën e incidenteve të fundit të cenimit të pronës private të qytetarëve serbë në tërë Kosovën, dëshiron të apelojë tek institucionet përkatëse që të ndërmarrin hapa të nevojshëm për të parandaluar dhe mbrojtur shkeljen e njërës nga...
NJOFTIME PËR SHTYP

NJOFTIME PËR SHTYP

Lidhur me sulmin fizik ndaj pronarit të kompanisë Puls inzinjering dhe të RTV Pulse, Nenad Millenkoviq, i cila ka ndodhur me datë 27.04.2020 para selisë së Organit të Përkohshëm të Komunës së Mitrovicës, theksojmë se informacioni që katër persona të maskuar kanë...
EMPIRIKA: ANKESË NË LIDHJE ME INCIDENTET E FUNDIT

NJOFTIM

Pas shpërthimit të pandemisë të përmasave globale, rajoni i Ballkanit Perëndimor po kërkon gjithashtu të gjejë (miratojë) një strategji adekuate për të kontrolluar përhapjen e virusit COVID-19 dhe në këtë mënyrë të ruajë stabilitetin dhe funksionalitetin e sistemeve...

Pin It on Pinterest