Osoblje

Broj zaposlenih od početka rada Centra: 13 (Sara Ostojić, Lazar Milić, Inesa Didiković, Miloš Timotijević, Milica Radovanović, Maja Dimitrijević, Mustafa Skenderi, Ema Stepanović, Tijana Obradović, Milutin Radojević, Milan Trifunović, Miodrag Milićević, Nataša Aleksić)

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ

Koordinator projekta

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ je angažovan u AKTIV-u od 1. februara 2016. godine. Trenutno obavlja funkciju koordinatora projekta Centar građanske energije. Prvenstveno je zadužen za organizaciju debata Mitrovačkog društvenog kluba, konferencija Forum Future, održavanje sajta Aktiva i CEC-a, obezbeđivanje potrebne logistike za događaje drugih organizacija u CEC-u, i pisanje mesečnih, kvartalnih i godišnjih izveštaja prema donatoru. U sklopu programa Point One, Miloš je angažovan kao osoba koja radi u programu SPSS i povremeno kao anketar u sklopu istraživanja.

(+381) 64 454-8104

milos.timotijevic@ngoaktiv.org

TIJANA OBRADOVIĆ

Menadžer TV SPORAZOOM-a

Tijana Obradović angažovana je u Aktivu od 15. januara 2018. godine. Obavlja funkciju menadžerke TV emisije ,,Sporazoom“, te je zadužena za identifikovanje tema, koordinaciju sa Uređivačkim odborom i gostima, kao i za logističku podršku ovog Talk show- a. Tijana učestvuje u radu svih događaja Centra građanske energije, uključujući Empiricu i Mitrovica Social Club. Od juna meseca vodi i projekat Škole evropskih integracija (peti ciklus).

(+381) 62 166 5447; 049 444 588

tijana.obradovic@ngoaktiv.org

Pin It on Pinterest

Share This