SporaZoom 1/6 - Një hap para, dy prapa - intervistë me Veton Surroin (VIDEO)

Në emisionin e parë të ciklit të ri flasim për arsyet e përkeqësimit të marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës. A ka vend për marrëveshje apo kompromis gjithëpërfshirës? A e qojnë taksat për mallrat nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme Kosovën?

Për këtë foli Veton Surroi, një nga intelektualët e kohës në Kosovë.