SporaZoom 1/6 - Një hap para, dy prapa - intervistë me Veton Surroin (PROMO)

Në emisionin e parë të ciklit të ri flasim për arsyet e përkeqësimit të marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës. A ka vend për marrëveshje apo kompromis gjithëpërfshirës? A e qojnë taksat për mallrat nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme Kosovën?

Mysafir i emisionit është Veton Surroi, një nga intelektualët më të njohur të kohës në Kosovë.

Spoorazum, këtë të mërkurë, më 6 mars nga ora 21 në kanalet e TV rrjetit të pavarur, RTV Kim dhe RTV Mitrovica!