• 23.03.2019 09:00 - 06:00 - Trening "Poslovne vestine"
  • 24.03.2019 09:00 - 10:30 - Norwegian Helsinki Committee_Study Visit
  • 25.03.2019 12:00 - 02:00 - Sastanak sa Koordinacionim mehanizmom Severna Mitrovica
  • 26.03.2019 01:00 - 03:00 - Public Debate: Language Rights and Institutional Obligations
  • 27.03.2019 10:00 - 03:00 - Civikos Platform_Training of CSOs on Public Procurement
  • 03.04.2019 09:00 - 03:00 - Protection of the integrity of an electoral process in Kosovo Workshop with judges and prosecutors
  • 11.04.2019 02:00 - 04:00 - RoLCSCM

Lajmet e fundit

Forum Future conference

OJQ Aktiv nga Mitrovica Veriore ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e Forum Future në cilen do te diskutohet për të ardhmen e marrëdhënieve midis serbëve dhe shqiptarëve.

SporaZoom 1/6 - Një hap para, dy prapa - intervistë me Veton Surroin (VIDEO)

Në emisionin e parë të ciklit të ri flasim për arsyet e përkeqësimit të marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës. A ka vend për marrëveshje apo kompromis gjithëpërfshirës? A e qojnë taksat për mallrat nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme Kosovën?

SporaZoom 1/6 - Një hap para, dy prapa - intervistë me Veton Surroin (PROMO)

Në emisionin e parë të ciklit të ri flasim për arsyet e përkeqësimit të marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës. A ka vend për marrëveshje apo kompromis gjithëpërfshirës? A e qojnë taksat për mallrat nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme Kosovën?