• 18.10.2018 09:00 - 01:00 - Snimanje emisije ,,Sporazoom"
  • 18.10.2018 02:00 - 04:00 - RoLCSCM
  • 19.10.2018 09:00 - 05:00 - Snimanje emisije ,,Sporazoom"
  • 22.10.2018 09:00 - 05:00 - Snimanje emisije ,,Sporazoom"
  • 25.10.2018 09:30 - 02:30 - Konferncija "Integracija pravosudja"
  • 02.11.2018 09:00 - 05:00 - Škola evropskih integracija: II radionica
  • 06.11.2018 02:00 - 04:00 - RoLCSCM Language Task Force
  • 22.11.2018 02:00 - 04:00 - RoLCSCM

Lajmet e fundit

MSC: Demarkacioni ose ... cila është zgjidhja? (VIDEO)

Debati i ri në MSC "Demarkacioni ose .. cila është zgjidhja?" u organizua më 13 shtator në kafeterinë Mitrovica Social Club. Lidhur me propozimin e demarkacionit ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë, ndarjen e mundshme të Kosovës, shkëmbimin e territoreve, por edhe për alternativat për zgjidhjen e "çështjes së Kosovës” folën juristi i diplomuar dhe blogeri nga Mitrovica, Marko Jakshiq, dhe analisti politik nga Shillova, Lubomir Stanojkoviq.

Përkundër prezencës së rritur të policisë, popullsia në veri të Kosovës nuk ndihet e sigurt

OJQ Qendra Humane Mitrovicë sot prezantoi raportin mujor për korrik, respektivisht rezultatet e "Securymetër", një projekt që paraqet nismën me qellim të vlerësimit të problemeve të sigurisë në katër komuna në veri të Kosovës nga ana e shoqëria civile.

Janë mbajtur ligjëratat e para në Shkollën për Integrime Evropiane 2018.

Punëtoria e parë dyditore prej disa sosh në modulin për sundim të ligjit në Shkollën e këtij viti për Integrime Evropiane u mbajt më 28 dhe 29 shtator në Qendrën për Energji Qytetare në Mitrovicë.